Drie ongevallen in het openbaar vervoer in Den Haag | Regio15.nl

Drie ongevallen in het openbaar vervoer in Den Haag

Den Haag - Er leek vanmiddag en vanavond geen zegen te rusten op het openbaar vervoer in Den Haag.


In een tijdsbestek van zo'n anderhalf uur vonden er maar liefst drie ongevallen plaats waarbij een tram of bus was betrokken.

Even voor vijf uur vanmiddag ontstond er in de Hobbemastraat, ter hoogte van de van de Veldestraat een aanrijding plaats tussen tram 6 en een personenauto, toen de automobilist de trambaan wilde kruisen om linksaf te slaan.

Meteen werden er flink wat hulpverleningsvoertuigen ter plaatse gestuurd, maar achteraf bleef het gelukkig bij materële schade en konden de meeste hulpverleningsvoertuigen snel retour kazerne gaan.

Foto's: Daan van den Ende

pbInwq.JPG

ajOyBp.JPG

Jc8LlA.JPG

uspnDJ.JPG

9uhOkC.JPG

mLI1Hx.JPG

y36D6F.JPG

KNBSjM.JPG

tIHccK.JPG

Iets meer dan een uur later kwamen op de kruising van het Spui en de Amsterdamse Veerkade een tram en een personenauto met elkaar in botsing. Ook hier bleef het hoofdzakelijk bij materiële schade. De auto raakte zwaar beschadigd.

Foto's: Rene Hendriks

Qhd7lt.JPG

XpayWe.JPG

y8qCgC.JPG

vUtviK.JPG

En tenslotte kwamen rond half zeven aan het begin van de Utrechtsebaan een bus van Arriva en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Daarbij werden enkele ruiten van de bus vernield. In de bus lag veel glas. Er is één persoon vervoerd per ambulance. Het is niet bekend of dat ging om een buspassagier of één van de bestuurders.

Foto's: Rene Hendriks

OMfyYO.JPG

BSfAB1.JPG

zgSFcK.JPG

Jx4oCc.JPG

IVNK5i.JPG