Auto over de kop op de Oostweg in Zoetermeer | Regio15.nl

Auto over de kop op de Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Een personenauto is vanavond over de kop geslagen op de Oostweg.


Het ongeval gebeurde om even voor tien uur. Voor zover bekend sloeg de auto vanaf de Zuidweg linksaf de Oostweg op en is toen door onbekende oorzaak over de kop geslagen.

Drie inzittenden raakten bij het ongeval gewond. Zij zijn in even zoveel ambulances onderzocht en daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval; de VOA is hiervoor ter plaatse geweest. Het vermoeden bestaat dat nog een ander voertuig, op wat voor manier dan ook, bij het ongeval was betrokken. Daarover later mogelijk meer.

De Zuidweg en de Oostweg waren enige tijd deels afgesloten na het ongeval.

Update 27/3: op het parkeerterein van de nabijgelegen McDonald's werd ongeveer tegelijkertijd een zwaar beschadigde auto aangetroffen. Ook de sporen in het gras en op de rijbaan van de Zuidweg wijzen erop dat er mogelijk meer aan de hand is geweest dan 'slechts' alleen een auto die uit de bocht is gevlogen. Beide auto's zijn ook afgevoerd door de politieberger. Volgens de politie is de VOA nog druk bezig met het onderzoek en valt er nog niets te zeggen over de omstandigheden rond dit ongeval c.q. de eventuele betrokkenheid van de tweede auto.

Foto's en video Roy Wolters en Olav Spa

RyaaFb.JPG

IBNodr.jpeg

AQA1K0.JPG

74FtZW.jpeg

eK0CJs.jpeg

xbVSNC.JPG

Hq6J1t.JPG

ErpAFo.jpeg

j61nza.JPG

2IDVgf.jpeg

UBQ3Ns.jpeg

qwf8nu.JPG

xjsb4J.JPG

iJnrLB.JPG

AOZ4WA.JPG

XRmZJE.JPG

3AlbZS.JPG

bpWmnG.JPG

ixd8Kj.JPG

1rbzbZ.JPG

MVy89F.JPG

0vxdVm.jpeg

DBNYzh.jpeg

1ysjZ9.jpeg