Motorrijder zwaargewond na ongeval Kruithuisplein | Regio15.nl

Motorrijder zwaargewond na ongeval Kruithuisplein

Delft - Maandagmiddag even voor half vier heeft er een zwaar ongeval plaatsgevonden tussen een automobilist en een motorrijder. Dit ongeval gebeurde op de kruising van de afrit A13 (Delft-Zuid) met N470 (het Kruithuisplein).


Door het ongeval kwam de motorrijder ten val en raakte hierbij zwaargewond. Zijn motor kwam 100 meter verder op de Kruithuisweg tot stilstand. Diverse getuigen hebben eerste hulp verleend en later (toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen) geassisteerd om een doek vast te houden voor de felle zon.

De traumahelikopter kwam ter plaatse en 2 delen van het kruithuisplein werden afgesloten voor hulpverlening en later ook onderzoek van de VOA.

De motorrijder is in zorgwekkende toestand per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. De arts van het MMT is meegereden in de ambulance en werd later bij het ziekenhuis weer opgehaald door de traumahelikopter.

Onderzoek van de VOA moet uitwijzen of een van de bestuurders het rode verkeerslicht heeft genegeerd en wat de gereden snelheid van de motorrijder was.

Video en foto's: Sander Paardekooper

y6dtkA.JPG

Ox0eBD.JPG

szF6r3.JPG

WJi3XZ.JPG

rcvWwS.JPG

UPDmqN.JPG

kzWPHy.JPG

oGcQpU.JPG

ZDtjgl.JPG

hKBoCM.JPG

W49WAp.JPG

UfDsX8.JPG

iHAVb9.JPG

TjGuQR.JPG

AUk2J7.JPG

Dx3rA2.JPG