Ongeval Utrechtsebaan veroorzaakt verkeerschaos | Regio15.nl

Ongeval Utrechtsebaan veroorzaakt verkeerschaos

Den Haag - Een ernstig ongeval op de A12/Utrechtsebaan 'stad in' heeft ervoor gezorgd dat de rijbaan dicht is.


Even voor twee uur kwam iemand aan het einde van de Utrechtsebaan (ter hoogte van het Malieveld) op de rijbaan terecht. Het is denkbaar dat hij/zij is gesprongen en dat het dus om een poging zelfdoding gaat.

Het slachtoffer werd aangereden door een bestelbusje wat op dat moment toevallig passeerde. Om de nodige medische zorg te bieden werden meerdere ambulances en het mobiel medisch team (MMT) met de helikopter ter plaatse gestuurd. Vanwege de hulpverlening werd de Utrechtsebaan geheel afgesloten; het verkeer werd (komende vanaf het Prins Clausplein) bij de afrit Voorburg van de snelweg gestuurd.

Op de tegenoverliggende rijbaan (Malieveld richting Prins Clausplein) ontstond ook een aanrijding door de gebeurtenissen. Daarom was er 'stad uit' ook slechts 1 rijbaan beschikbaar.

Ndata het slachtoffer gestabiliseerd was, is hij/zij per ambulance en met motorbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. De Utrechtsebaan bleef daarna nog geruime tijd afgesloten i.v.m. het sporenonderzoek. Om daarbij te helpen heeft de politiehelikopter foto's vanuit de lucht gemaakt, en is daarna naast de traumaheli op het Malieveld geland.

Video: Daan van den Ende

Foto's: Daan van der Ende en Rene Hendriks

TDqIaK.JPG

LijkZn.JPG

2QTGfb.JPG

9pHA4b.JPG

ATL2Lt.JPG

PMyaOk.JPG

noehSt.JPG

oXnhl2.JPG

0fQpwI.JPG