Gewonde na verkeersruzie op de A13 | Regio15.nl

Gewonde na verkeersruzie op de A13

Delft - Een taxichauffeur is vanavond gewond geraakt na een verkeersruzie op de A13.


Op de A13 in de richting van Den Haag, tussen de afritten Delft-Zuid en Delft-Centrum, eindigde een verkeersruzie in een opzettelijke aanrijding. De bestuurder van een auto met een Belgisch kenteken heeft daarbij de taxi van achteren opzettelijk aangereden.

Toen het verkeerd daardoor stil kwam te staan, zijn beide bestuurders uitgestapt en heeft de taxichauffeur een paar rake klappen gekregen van de Belgische automobilist. De taxichauffeur raakte daardoor buiten westen; de tegenpartij is daarna doorgereden.

In verband met het voorval werden politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd; de traumahelikopter is op de snelweg geland. In verband hiermee is de A13 tijdelijk geheel afgesloten in de richting van Den Haag. Ingesloten verkeer kon stapvoets over de vluchtstrook het ongeval passeren.

De taxichauffeur is verzorgd door het ambulancepersoneel en daarna naar een ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet meegereden.

Nadat de traumahelikopter was opgestegen, kon er weer een rijstrook worden opengesteld. De Belgische automobilist is later alsnog aangehouden en meegenomen naar het bureau. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper, Nick van Mourik en Dann Botman

vr78an.jpeg

vsUQ7g.JPG

YDUw41.JPG

EpKPUb.JPG

rqRE1X.JPG

amEGAs.JPG

vDXhW2.JPG

KpgmSR.JPG

PVROaw.JPG

GdppKK.JPG

5RTANg.JPG

2Rqtjg.JPG

fLPHGf.JPG

94v4LY.JPG

XtMjN1.JPG

IAbnXq.JPG

7Z9BCu.JPG

tzlcsh.JPG