Motor in brand na aanrijding Prinsessewal | Regio15.nl

Motor in brand na aanrijding Prinsessewal

Den Haag - Op de Prinsessewal is vanmorgen omstreeks kwart over tien een motor in brand gevlogen na een aanrijding met een auto.


De motorrijder reed vanaf de Noordwal de Prinsessewal op richting Hogewal. De geparkeerde automobilist zag de motor niet aankomen tijdens uitparkeren op de Prinsessewal, waarna de motor tegen de auto aan botst.

Na de botsing vliegt de motor 10 meter verder in brand. Bestuurder van de motor komt 10 meter verder dan zijn motor tussen 2 auto’s terecht. De brandweer werd gealarmeerd en kwam ter plaatse gekomen om de motor te blussen.

Bestuurder van de motor was niet aanspreekbaar, waardoor MMT is gealarmeerd, deze kwam met de traumahelikopter vanaf Rotterdam The Hague Airport richting het incident. Bij aankomst van de ambulance bleek MMT niet meer nodig en kon deze boven Den Haag weer omkeren terug naar de basis.

De motorrijder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan. Prinsessewal was in zijn geheel gestremd tussen Noordwal en Hogewal.

Berger Vreugdenhil heeft beide voertuigen meegenomen en olie/brandschade op het wegdek is hierna door Strukton Milieutechniek gereinigd. 

Video en foto's: Sander Paardekooper

q37Y7i.JPG

kVmFMC.JPG

ECNfAT.JPG

Yjuu61.JPG

9hwGSO.JPG

HraJ4S.JPG

IrYmWZ.JPG

fZBmHi.JPG

Dp9pv2.JPG

5kWtfh.JPG

LGfk9s.JPG

6nukps.JPG