Bestuurder gevlucht na crash op de Soestdijksekade | Regio15.nl

Bestuurder gevlucht na crash op de Soestdijksekade

Den Haag - Een automobilist is zaterdagavond met zijn auto gecrasht tegen een paal van een verkeerslicht op de kruising Soestdijksekade/Soestdijkseplein.


De bestuurder is vermoedelijk uit de richting van de Vreeswijkstraat gekomen en heeft toen hij rechtsaf de Soestdijksekade op reed, een paal van een verkeerslicht geramd. De bestuurder is na de aanrijding gevlucht. Volgens een getuigen zou er ook een bijrijd(st)er in de auto hebben gezeten, deze zou eveneens zijn gevlucht. 

Politie, ambulance en brandweer werden opgeroepen, de brandweer omdat er sprake zou zijn van brand. Dit bleek echter niet het geval toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. De politie heeft de kruising deels afgezet en medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) hebben sporenonderzoek uitgevoerd om de toedracht van het ongeval te onderzoeken.

De bestuurder is elders aangetroffen en aangehouden door de politie. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht en voor verder onderzoek, onder begeleiding van politie, vervoerd naar het ziekenhuis.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman, Donny Kooistra en Daan van den Ende

9ZC3Xa.JPG

TL5ZZ9.JPG

sseA9q.JPG

tAifyp.JPG

ZrZ6tN.JPG

uLykda.JPG

Z1sIfy.JPG

ZKzW6l.JPG

kV3Pqx.JPG

nKsWob.JPG

uYDjkx.JPG

 

De bestuurder is elders aangetroffen en aangehouden door de politie:

jleFZo.JPG

QC08GC.JPG