Motorrijder overleden na eenzijdig ongeval | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Motorrijder overleden na eenzijdig ongeval

Den Haag - Een motorrijder is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Ockenburghstraat.


De motorrijder kwam vanaf de Lozerlaan en reed in de richting van Kijkduin toen hij door nog onbekende oorzaak in een flauwe bocht de macht over het stuur verloor. De motorrijder kwam op een middenberm tot stilstand. Zijn helm is door de klap helemaal aan de overkant terecht gekomen. 

Twee ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam werden gealarmeerd. Het MMT werd echter afbesteld en is niet ter plaatse geweest.

Personeel van twee ambulances heeft het slachtoffer eerste hulp verleend en vervolgens is deze met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. 

De Verkeersongevallen Analyse doet onderzoek naar het ongeval. De Ockenburghstraat is vanwege het onderzoek in beide richtingen afgesloten.

Update 16 december: het slachtoffer, een 29-jarige Hagenaar, is helaas aan zijn verwondingen overleden, zo meldt de politie. Het is de derde omgekomen verkeersdeelnemer in enkele dagen tijd in onze regio. Woensdagochtend overleed een 42-jarige scooterrijder na een aanrijding op de Oude Haagweg in Den Haag en later die dag overleed een automobilist na een ongeval op de Veilingroute/N222 in Honselersdijk.

Foto's en video: Nick van Mourik

cTiBf7.JPG

noOUDV.JPG

d9PX4v.JPG

x9NjHk.JPG

QupR5W.JPG

mQ1WdK.jpeg

XS3ySk.jpeg