Twee aanrijdingen vlak na elkaar op de Zuidweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Twee aanrijdingen vlak na elkaar op de Zuidweg

Zoetermeer - Vrijdagavond hebben er vlak na elkaar twee aanrijdingen plaatsgevonden op de Zuidweg.


Het eerste ongeval ontstond rond 17:00 uur ter hoogte van de Nelson Mandelabrug. Een automobilist had de verkeerslichten niet opgemerkt en botste tegen een lijnbus die daar diagonaal de weg wilde oversteken.

De inzittenden van zowel de personenauto als de lijnbus raakten niet gewond. De lijnbus is na de aanrijding naar de busremise gereden. De personenauto is door bergingsbedrijf Vreugdenhil opgehaald.

Terwijl de schade van het eerste ongeval met behulp van schadeformulieren werd afgehandeld, botste in tegenovergestelde richting drie personenauto's op elkaar. Dit keer stopte een automobilist wel voor de verkeerslichten, echter een achterligger kon alleen niet op tijd remmen met een kop-staart aanrijding tot gevolg.

Alle inzittenden konden zelfstandig hun voertuig verlaten. Het ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen en heeft twee personen in de ambulance onderzocht op nek- en/of rugletsel.

Eén persoon is uiteindelijk voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. Bij deze aanrijding zijn ook twee auto's door bergingsbedrijf Vreugdenhil meegenomen. De voorste auto kon zijn weg vervolgen.

Foto's: Roy Wolters

j6rztC.JPG

cDtMo8.jpeg

p74dOi.jpeg

OqbPgF.JPG

7gQxZz.jpeg

W9zSkF.jpeg

lbQ58f.jpeg

vCLtzw.jpeg

1MRoPn.jpeg

xxxveZ.JPG

nnDQDT.jpeg

qefwAD.jpeg