Dronken bestuurder vlucht na ongeval Lorentzplein | Regio15.nl

Dronken bestuurder vlucht na ongeval Lorentzplein

Den Haag - Ook vannacht vond er in de regio een ongeval plaats waarbij één van de betrokken partijen vroegtijdig aan zijn stutten trok.


Nadat zaterdagavond na een zwaar ongeval op het Oosteinde in Voorburg een automobilist ervandoor was gegaan, gebeurde hetzelfde zaterdagnacht na een ongeval op het Lorentzplein.

Rond half één kwamen daar een taxi en een andere personenauto met elkaar in botsing, waarbij de taxi zwaarbeschadigd raakte.

De bestuurder van de taxi bleef netjes ter plaatse, maar de andere automobilist heeft de plaats van het ongeval vroegtijdig verlaten.

Na een korte zoekactie werd diens auto in de Minckelerstraat door agenten geparkeerd aangetroffen. De vermoedelijke bestuurder, die gewond was aan een hand, is door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau.

De taxichauffeur is in de ambulance onderzocht. Beide voertuigen zijn door de politieberger afgevoerd naar bureau Zichtenburg, alwaar de VOA sporenonderzoek zal verrichten.

Het als verkeersdeelnemer verlaten van de plaats van een ongeval is strafbaar gesteld in artikel 7 van de Wegenverkeerswet.

- Update - De aangehouden 29-jarige verdachte bleek onder invloed van alcohol gereden te hebben en blies 730 UGL op het bureau. De man mag zich later verantwoorden voor de rechter.

Video en foto's: Sander Paardekooper

tLndGI.JPG

SpOOO2.JPG

NLIvhy.JPG

9aGxNq.JPG

JVgfbc.JPG

d3RtLr.JPG

GX1x0x.JPG

KI3KxI.jpeg

Ro78b9.JPG

cQ5zff.jpeg

QZ6J8v.JPG

yjWQgO.JPG

yjgvjp.JPG