Scooterrijdster overleden na aanrijding Melis Stokelaan | Regio15.nl

Scooterrijdster overleden na aanrijding Melis Stokelaan

Den Haag - Een scooterrijdster is om het leven gekomen als gevolg van een ongeval dat vrijdagmorgen plaatsvond op de kruising Melis Stokelaan/Beresteinlaan.


Omstreeks 11:00 uur kwamen de scooterrijdster, een 17-jarige inwoonster van Poeldijk, en een personenauto met elkaar in botsing op de kruising. De scooterrijdster raakte hierbij zeer ernstig gewond.

Behalve twee ambulances werden ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam en de Officier van Dienst Geneeskunde (OvD-G) ter plaatse gestuurd.

Het ambulancepersoneel heeft medische zorg verleend aan het slachtoffer. Hierbij werden zij geassisteerd door de arts van het MMT. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts is meegereden in de ambulance.

Het slachtoffer is later die dag in het ziekenhuis overleden.

Hoe het ongeval precies is ontstaan wordt onderzocht door de politie. Hiervoor zijn medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) ter plaatse gekomen om sporen in beeld te brengen.

** Tekst gaat door onder de foto's **

Foto's en video: Roy Wolters, Nick van der Toorn en Tim de Kleijn

QNqYfF.jpeg

XPck0y.JPG

OfkPlA.jpeg

n2k7eM.jpeg

HPyZIK.JPG

n2qxHy.jpeg

xyBqXP.jpeg

SK5m7O.jpeg

fJmnqF.jpeg

SpEiPa.JPG

LLmSmV.JPG

zsc73w.jpeg

lOcOkt.jpeg

Y0YWiY.jpeg

YoqCrF.jpeg

1fmyUs.JPG

PvNxgD.jpeg

CmE2Fn.JPG

- Upddate - Op zondag heeft de VOA ter plaatse nogmaals het kruispunt afgesloten om nader onderzoek te doen. Er werden onder andere remproeven gedaan met de auto en de VRI (verkeers regel installatie) werd uitvoerig onderzocht om historische gegevens van de verkeerslichten en detectielussen te achterhalen.

 

cpvs0c.JPG

2sawgV.JPG

z7qovb.JPG

cZEZmK.JPG

aoeENS.JPG

Cox2jl.jpeg

E7Mu2l.jpeg

wJ246U.jpeg

ykI8rY.jpeg

aoyciR.jpeg

XbdGjQ.jpeg

wYyh9X.jpeg

lVEvBl.jpeg

qdImAw.jpeg

MYYJsp.jpeg

WM4asK.jpeg

QBCrVm.jpeg

kpuzAv.jpeg

LdNA82.jpeg

A6Mufh.jpeg

gXVrkv.jpeg