Gewonden bij zwaar ongeval op de Moerweg | Regio15.nl

Gewonden bij zwaar ongeval op de Moerweg

 Den Haag - Bij een zwaar ongeval op de Moerweg zijn vrijdagochtend meerdere personen gewond geraakt.


Omstreeks half zes werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd vanwege een zwaar ongeval op de Moerweg ter hoogte van de Jan Luykenlaan.

Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Eén van de voertuigen is daarbij tegen een geparkeerde bus en een boom tot stilstand gekomen. Volgens onbevestigde berichten van omstanders reed dit voertuig met "veel te hoge snelheid".

Naast brandweer, politie en drie ambulances werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam ter plaatse gevraagd. Eén van de automobilisten zat bekneld in het voertuig en moest door de brandweer uit het voertuig worden gehaald.

De automobilist van het andere voertuig is door personeel van de ambulancedienst onderzocht en voor de zekerheid naar het ziekenhuis vervoerd. Na bijna een uur hadden de hulpdiensten het slachtoffer uit het andere voertuig uit de auto. Hij is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. 

Vanwege het ongeval werd de Moerweg in de richting van Rijswijk volledig afgesloten. 

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatse en zal uitgebreid onderzoek doen naar het ongeval. De Moerweg is recentelijk volledig opnieuw ingericht vanwege onder andere het relatief grote aantal ongevallen. 

Video en foto's: Daan van den Ende 

LCZu0X.JPG

PoKtEh.JPG

hYiWFg.JPG

mFFJwy.JPG

rukNwf.JPG

qlh6cV.JPG

3T693C.JPG

luI5gQ.JPG

5qCBOH.JPG

64xdMT.JPG