Chaos op de A4 na aanrijding bij afrit Wateringen | Regio15.nl

Chaos op de A4 na aanrijding bij afrit Wateringen

Wateringen - Een ongeval op de A4, waarbij meerdere voertuigen betrokken waren, heeft vanmiddag tot een verkeerschaos geleid.


Rond kwart over vier is een voertuig achterop de (dagelijkse) file gebotst op de afrit Wateringen van de A4 richting Rotterdam. Vier personenauto's en drie vrachtauto's bleken uiteindelijk bij het ongeval betrokken te zijn en raakten beschadigd.

Het veroorzakende voertuig is deels op de vangrail beland. Het op dit voertuig aanwezige krijt is voor een gedeelte op de rijbaan en gedeeltelijk op andere voertuigen terecht gekomen.

Omdat het wegdek bezaaid lag met onderdelen, is de gehele rijbaan richting Roterdam afgesloten. Het verkeer richting Rotterdam is van de snelweg geleid bij de afrit Delft/Rijswijk. Het verkeer dat zich tussen deze afrit en het ongeval bevond is voorzichtig langs het ongeval geleid.

Dit alles veroorzaakte al snel een ware verkeerschaos. Verkeersdeelnemers werden daarom geadviseerd om via de A13 naar Rotterdam te rijden.

Enkele ambulances zijn in verband met het ongeval gealarmeerd; één inzittende is uiteindelijk naar een ziekenhuis vervoerd.

Berger Vreugdenhil heeft een aantal voertuigen afgevoerd en heeft gezorgd dat wegdek en voertuigen gereinigd werd in verband met het krijt van het veroorzakende voertuig.

Rond half zes zijn enkele rijstroken weer opengesteld.

Video en foto's: Tim de Kleyn en Daan van den Ende

PKtidn.jpeg

ZM2tHI.jpeg

3SaZIk.jpeg

6oG0cX.JPG

ECcvFc.JPG

qIBhNR.jpeg

0z0XRQ.JPG

kqBU54.jpeg

eorDoE.jpeg

4yujEF.jpeg

dVPWiP.jpeg

r0ETsm.jpeg

CgbhRN.jpeg

rgO3PU.jpeg

Os0zcc.jpeg

ZjebRQ.jpeg

jnRVNw.jpeg

uExvzf.jpeg

uGxFcn.jpeg

FM10MC.jpeg

UJetHV.jpeg

rYRegg.jpeg

jXIzqn.jpeg

GfztuB.jpeg

XpVx44.jpeg