Veel schade bij ongeval op de Voorburgseweg | Regio15.nl

Veel schade bij ongeval op de Voorburgseweg

Leidschendam - Een aanrijding tussen twee voertuigen op de Voorburgseweg leidde tot een kettingreactie, waarbj ook andere voertuigen beschadigd raakten.


Rond tien over één wilde een automobiliste vanaf de Dokter van der Stamstraat linksaf de Voorburgseweg op slaan. Zij zag echter een van rechts naderende vuilniswagen over het hoofd, die over de Voorburgseweg reed in de richting van Voorburg. Een botsing was het gevolg.

De automobiliste verloor hierna de macht over het stuur, schoot links het trottoir op, raakte daar een gestalde motor en botste tegen een boom. Daarbij raakte ook een geparkeerde bestelwagen beschadigd door de omvallende boom. De personenauto erachter lijkt er zonder schade vanaf te zijn gekomen.

De bestuurster kon zelf uit haar auto stappen. Zij is kort door de bemanning van de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd.

De Voorburgseweg was door dit alles enige tijd afgesloten "Leidschendam richting Voorburg". Medewerkers van de gemeente hebben de resten van de boom weggehaald, waarna berger Vreugdenhil aan de slag kon om de Volvo weg te halen. 
 
Foto's: Rene Hendriks, Sebastiaan Barel en Lucien de Vries

USHGCM.JPG

Z0VBK1.JPG

bXsn7m.JPG

BQxr44.JPG

tQToFK.JPG

mQcvp7.JPG

xTMDbi.JPG

pPl7V2.JPG

IG820y.JPG

QQygCN.jpeg

bL5vu1.JPG

ViT1iJ.jpeg

OiXqik.JPG

BN18yL.JPG

F7sLRG.JPG

LoPFmw.JPG

Kodtvi.JPG

Na6I3g.JPG