Renault te water na aanrijding onderaan de A12 | Regio15.nl

Renault te water na aanrijding onderaan de A12

Den Haag - Na een flinke aanrijding onderaan de toe A12 'Voorburg' is een auto te water geraakt.


Om kwart over negen vanavond werden brandweer, ambulance en politie gealarmeerd nadat twee auto's elkaar hadden geraakt op de kruising van de Maanweg en de toerit naar de A12. 

Een zwarte Renault, die vanaf de richting van Voorburg kwam en linksaf de oprit van de A12 op wilde rijden, werd in de flank aangereden door de witte Seat, die vanaf de richting van Den Haag kwam en net groen licht had gekregen. Hierbij raakte de zwarte auto te water naast de toerit.

Toegesnelde getuigen hebben de bestuurder van de te water geraakte auto uit het water geholpen. Eén betrokkene is door personeel van de ambulance nagekeken. Een andere man is later - voor nog onbekende redenen - aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Medewerkers van bergingsbedrijf Vreugdenhil zijn ter plaatse gekomen om beide voertuigen af te slepen. De te water geraakte auto is met behulp van een kraan geborgen.

In verband met het ongeval is de Maanweg tussen de Regulusweg en de toerit afgesloten geweest. Vanaf Voorburg kon verkeer ook de A12 niet op, en diende om te rijden via de Supernovaweg.

Video en foto's: Danny Botman en Dejan Jeremic

c03unD.JPG

B8XMmo.JPG

k6xmQk.JPG

HxVJbO.JPG

rE4yB9.JPG

2oPgab.JPG

Z5VThM.JPG

TWWNiu.JPG

mqRlU8.JPG

Tooldr.JPG

Yu3Xkn.JPG

U6i8sD.JPG