Fietser zwaargewond bij aanrijding met tram | Regio15.nl

Fietser zwaargewond bij aanrijding met tram

Den Haag - Een fietser is maandagmiddag omsteeks half zes zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een tram op de Parkstraat.


De fietser en de tram reden op de Parkstraat in de richting van de Haagse binnenstad, toen door een nog onbekende oorzaak de fietser en de tram tegen elkaar aan botsten.

De fietser kwam na de aanrijding met zijn hoofd op het wegdek terecht en liep daarbij een ernstige hoofdwond op. Behalve politie en een ambulance, werd ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd.

Bij aankomst van de ambulance bleken de verwondingen zo erg, dat de komst van het MMT niet is afgewacht en het slachtoffer direct met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

Na het horen van diverse getuigen door de politie, bleek nader onderzoek niet nodig. Op de rijbaan lag behoorlijk wat bloed van het slachtoffer, dat is met een emmer sop zo goed als mogelijk weggespoeld.

Ruim een half uur na het ongeval kon het (tram)verkeer weer worden vrijgegeven. Tram 1 heeft nog wel enige tijd met vertraging gereden door het ongeval.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper en Dean de Bood

QJDTyj.JPG

8NreMd.JPG

797tDl.JPG

7lw19c.jpeg

P1ACzz.jpeg

xggeCu.JPG

TOoxpr.JPG

I5hOWR.JPG