Jonge fietsster zwaargewond bij aanrijding Middenweg | Regio15.nl

Jonge fietsster zwaargewond bij aanrijding Middenweg

Poeldijk - Een jonge fietsster is vanmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de Middenweg.


Het is niet 100% zeker, maar wel aannemelijk, dat de fiets uit een zijweg (de Vlaminglaan) kwam, en toen is geraakt door een passerende personenauto. De fietsster raakte daarbij ernstig gewond.

Om de ambulancebemanning bij te staan is de traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse gekomen. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd, is de ambulance met spoed en onder motorbegeleiding naar het ziekenhuis vertrokken. De arts van het MMT is in de ambulance meegereden, en is later door de helikopter weer bij het ziekenhuis opgepikt.

Omdat de vrouw geen ID op zak had, was het voor de hulpverleners moeilijk om de identiteit vast te stellen en daarmee de familie te bereiken. Omdat na enige tijd de identiteit nog steeds niet bekend was, heeft de politie de hulp van de brandweerduikers gevraagd. Zij hebben de naastgelegen sloot doorzocht, op zoek naar eventuele persoonlijke spullen van het slachtoffer waarmee de identiteit achterhaald kon worden. Helaas is hierbij ook niets aangetroffen. De politie zet de zoektocht naar de identiteit en familie voort.

De automobilist is door de politie meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

De VOA is ter plaatse gekomen om de sporen van de aanrijding vast te leggen. De Middenweg is daarom enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Update 28-09 16:30 uur:

Foto's en video: Danny Botman

gVsjPJ.jpeg

PbGRSO.jpeg

KXOyJ8.JPG

RdV5wu.jpeg

1O6RT5.JPG

ZDKsWF.JPG

HArZzl.JPG

xmBMQp.JPG

3vroMG.JPG

nGBkez.JPG

7itPDL.JPG

Nd8VlA.jpeg

aekkcI.JPG

KssQV2.JPG

Eo0miE.JPG

CD85Fu.JPG