Dat gaat een hoop eigen risico kosten | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Dat gaat een hoop eigen risico kosten

Maasdijk - Voor trouwfeesten worden nog wel eens dure auto's gehuurd.


Op zich begrijpelijk; dat je voor de grote dag 'zo goed mogelijk' tevoorschijn wil komen. Maar het betekent ook vaak dat de bestuurders de auto en de stal met enige honderden paarden onder de motorkap niet goed kennen.

Dit keer ging het fout op de Lange Kruisweg. Een Lamborghini Hurucán cabrio (een italiaans raspaardje van een slordige 300.000 euro en 580 paarden onder de motorkap) kwam op een rotonde in de problemen; botste tegen een bestelbus van een beveiligingsbedrijf en kwam daarna tegen een paaltje tot stilstand.

De deelnemers aan de trouwstoet verweten blijkbaar de 30-jarige bestuurster van de bestelbus het feit dat zij daar op dat moment reed. In plaats van zich af te vragen of ze gewond was, ging men haar te lijf en werd zij onder andere in het gezicht gespuugd.

Gezien de agressie kwam de politie met spoed ter plaatse. Nadat duidelijk was wat er gebeurd is, is een 23-jarige man uit Zaltbommel aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De 30-jarige medewerkster van het beveiligingsbedrijf is vor controle naar het ziekenhuis gegaan.

Het huren van deze auto's gaat meestal gepaard met een fors eigen risico. Naar verwachting zal de bestuurder dus behoorlijk 'moeten aftikken' bij de verhuurder. Ook de auto van het beveiligingsbedrijf raakte flink beschadigd.

Foto's: Gabi Gonzalez

cV6Gct.jpeg

ENkoAe.jpeg

qz9vNc.jpeg

H1MM7Y.jpeg