Veel schade bij eenzijdig ongeval op de Laan van Delfvliet | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Veel schade bij eenzijdig ongeval op de Laan van Delfvliet

Den Haag -  Bij een ongeval op de Laan van Delfvliet raakten vannacht twee personen gewond.


Een auto reed rond tien voor één vanaf de A13 (Delft), over de Laan van Delfvliet richting Rijswijk, toen de bestuurder door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en hierbij een verkeerslicht omver reed en vervolgens tegen het verkeer in aan de overkant van het kruispunt tot stilstand kwam.

Politie, brandweer en een ambulance kwamen ter plaatse. De inzittenden van het voertuig hadden inmiddels het voertuig verlaten en werden bijgestaan door getuigen die het ongeval hadden zien gebeuren.

Beide inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, waarna zij zonder spoed naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Politieagenten troffen in de berm twee flessen met lachgas aan. Onderzocht wordt of die uit het betreffende voertuig afkomstig zijn.

Rijkswaterstaat sloot de afrit vanaf de A13 naar de Laan van Delfvliet af, onder anderere wegens brokstukken die op het wegdek lagen. Ondanks het rode kruis waren er enkele automobilisten die het kruis negeerden. Die kregen van agenten meteen een proces verbaal.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft het voertuig afgevoerd.

Video en foto's: Nick van der Toorn

JBhpdx.jpeg

JwXYFC.JPG

NKIRCb.JPG

4Oh2Jt.JPG

kLsIIz.JPG

KoREGY.JPG

MPQcu2.JPG

A0ayWW.JPG

vaxwti.JPG

wVMUre.JPG

CkykyK.JPG

FpDCa9.JPG

Gk7MDQ.JPG

xe4orQ.JPG

tY0Dfw.JPG

O0yypw.JPG