Automobilist rijdt door na 3 aanrijdingen in Zoetermeer | Regio15.nl

Automobilist rijdt door na 3 aanrijdingen in Zoetermeer

Zoetermeer - Een automobilist is zaterdagavond omsteeks half twaalf doorgereden nadat hij tenminste 3 ongevallen heeft veroorzaakt.


De automobilist reed vanaf de Spectrumsingel de Wit-Geellaan in en vloog hier met zijn auto uit de bocht. De automobilist reed hier een lantaarnpaal volledig uit de grond en botste vervolgens tegen en geparkeerde witte Renault.

Normaal zou een automobilist na zo een ongeval stoppen om zich kenbaar te maken bij de tegenpartij of de hulpdiensten, maar deze automobilist besloot om door te rijden met zijn auto.

Verderop in de wijk bij de rotonde op de Moeder Teresasingel heeft de automobilist nog een lantaarnpaal uit de grond gereden.

De politie was inmiddels door getuigen gebeld en kwam met meerdere eenheden naar Rokkeveen om te zoeken naar de dader. De weggereden auto zou een kleiner model personenauto zijn en vermoedelijk groen van kleur. Gezien de schade die de automobilist achter liet, moet zijn auto ook forse schade hebben opgelopen.

Een storingsmonteur is ter plaatse gekomen om de kapotte lantaarnpalen te verwijderen en de stroomkabels veilig af te dekken. De openbare verlichting van een deel van de Spectrumsingel was door het eerste ongeval uitgevallen.

Video: Danny Botman

Foto's: Sander Paardekooper

JauDrl.JPG

qCtM4H.JPG

xx7sum.JPG

QI7RRK.JPG

l9iwq3.JPG

kiIuSH.JPG

g1F0p7.JPG