Auto schept fietster op kruispunt | Regio15.nl

Auto schept fietster op kruispunt

th-dsc_0012Den Haag - Maandag aan het einde van de middag heeft er op het kruispunt van de Valkenboslaan met de Weimarstraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietster en een auto. Hierbij liep de fietster letsel op.



Om tien over half zes werden politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor de aanrijding. De ambulancedienst kwam ter plaatse met een motor van de motorondersteuning en een ambulance. Na onderzoek door de ambulancedienst, bleken de verwondingen van het slachtoffer mee te vallen. Het was niet nodig om haar op een wervelplank te plaatsen. Het slachtoffer is wel voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

De automobilist was dusdanig onder de indruk van het ongeval, dat deze opgevangen diende te worden op het politiebureau. De verkeerspolitie is ter plaatse geweest voor het beoordelen van de aanrijding, echter een onderzoek van de VOA werd niet nodig bevonden.

Het kruispunt is op het moment onoverzichtelijk door werkzaamheden aan de weg. Of de oorzaak van het ongeval hierin gezocht moet worden, is niet duidelijk.

Ten tijde van het ongeval moesten de buslijnen 20 en 21 van de HTM enige tijd omrijden. Dit leverde een kleine vertraging op voor de passagiers.

Foto's: Martin Taal

dsc_0004

dsc_0012

dsc_0013

dsc_0014