Twee gewonden bij aanrijding Noordsingel | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Twee gewonden bij aanrijding Noordsingel

Leidschendam - Bij een aanrijding op de kruising Noordsingel/Bachlaan zijn vanmorgen twee mensen gewond geraakt.


Zij waren inzittenden van twee personenauto's die op de kruising met flinke snelheid op elkaar inreden. Medewerkers van bouwbedrijven die aan de Mall werken zagen het gebeuren en verleenden eerste hulp.

De meldingen waren zodanig dat de behalve ambulances ook de traumahelikopter en de brandweer werden gealarmeerd. De helikopter is al snel weer geannuleerd; de brandweer is ter plaatse geweest maar hun inzet bleef beperkt tot hand- en spandiensten.

Ook zijn er drie ambulances gealarmeerd om de gewonden te verzorgen. Uiteindelijk zijn er twee inzittenden (zonder spoed) naar het ziekenhuis vervoerd; een aantal andere inzittenden is gecontroleerd maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

De kruising is voorzien van verkeerslichten. Het ligt daarom voor de hand dat 1 van de twee partijen het rode licht heeft genegeerd. Er waren veel getuigen; en de politie heeft hun verklaringen genoteerd.

De Noordsingel was enige tijd afgesloten vanaf Leidschenhage in de richting van Voorschoten; en de Bachlaan vanaf de Noordsingel richting de Damlaan.

Foto's: Rene Hendriks en Sebastiaan Barel

SM1PKT.JPG

vcOcF1.JPG

l5yWSm.JPG

wb1UWn.JPG

W3zpBG.jpg

Y2bJ5f.JPG

I9UGXW.JPG

XyRUnl.JPG

uor80m.JPG

ZupcF8.JPG