Je gloednieuwe auto in puin; dat is zwaar bagger | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Je gloednieuwe auto in puin; dat is zwaar bagger

Den Haag - Een vrachtwagen is vandaag op de Vrouw Avenweg ter hoogte van het Oranjepolderhof een deel van zijn lading verloren.


Het gaat vermoedelijk om een apparaat om sloten mee uit te baggeren. Tijdens de rit brak een ketting, en viel het zware ding van de aanhanger af.

Omdat het ongeval in een woonwijk gebeurde, maakte zo'n lading daar gelijk flinke schade. Gelukkig liep er daar op dat moment niemand of zaten er geen kinderen te spelen; er zijn dus geen gewonden. Eén van de gedupeerde autobezitters vertelde ons dat hij slechts 10 minuten daarvoor parkeerde, en zijn kind uit de auto gehaald heeft.

Er raakten minimaal drie auto's zwaar beschadigd; mogelijk zijn één of meer voertuigen zelfs total-loss. Eén van de zwaarst getroffen auto's (de zilveren Skoda) is bijvoorbeeld pas drie weken oud; en dat maakt het gebeurde extra zuur voor de eigenaar.

De politie heeft de situatie in ogenschouw genomen. Werknemers van de firma hadden voor de aankomst van de politie het ding alweer snel op de aanhanger gezet en waren bezig om de rommel op te ruimen; en daar was de politie niet blij mee. Er wordt alsnog een onderzoek ingesteld hoe de lading gezekerd was, en hoe dit zo fout heeft kunnen gaan. 

Wa itemdankzijtiplijjn

Foto's en video: Sebastiaan Barel

pwHhkS.JPG

bZxRfy.JPG

HPrdEf.JPG

swTsXj.JPG

VBHyEL.JPG

N6uUrw.JPG

Q46XAj.JPG

5QqIqG.JPG

KIURax.JPG

fkMOqD.JPG

MnYvgu.JPG

IrrwmS.JPG

BLOCER.JPG

55csOr.JPG

g0BJep.JPG

SvgVeY.JPG