Auto in de bossages langs de A4 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Auto in de bossages langs de A4

Den Haag - Hulpdiensten werden woensdagmiddag omstreeks kwart voor vijf gealarmeerd voor een auto die langs de A4 over de vangrail in de bossages terecht was gekomen.


Het ongeval gebeurde op de verbindingsweg tussen het Prins Clausplein en Knooppunt Ypenburg, op de plek waar de rijstroken van de A12 en A4 samenkomen richting de A13.

Ter plaatse werd het voertuig aangetroffen, maar de hulpverleners konden door de bossages de bestuurder niet uit de auto halen. De brandweer kwam mer spoed ter plaatse en heeft de achterklep eraf geknipt om de patient naar buiten te krijgen.

Het slachtoffer is vervolgens onder A1 (met spoed) per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van het ongeval bleek een onwelwording van de bestuurder te zijn, er was geen ander voertuig bij betrokken.

De auto is uiteindelijk door de kleine kraan van de brandweer uit de bossage getakeld en op de wagen van de berger gezet zodat ie kan worden afgevoerd.

Door het ongeval ontstond de nodige verkeersoverlast rond het Prins Clausplein. Verkeer dat vanaf de A4 kwam (vanuit Amsterdam/Leiden) kon na het Prins Clausplein niet de verbindingsweg op naar de A13 en moest omrijden. 

Video en foto's: Sander Paardekooper

3rSSgJ.jpg

exuhNS.jpg

32Thld.jpg

mbIZjl.jpg

rZEHrz.jpg

kiZfTx.jpg

alxtOx.jpg

4dRAYR.jpg

dGOc2e.jpg

YT1R2R.jpg

Lgdieg.jpg

Fmb7uh.jpg

8psTbq.jpg

aHKCi8.jpg

hvnqxZ.jpg

05ZI7g.jpg