Forse schade na ongeval op de Rotterdamsebaan | Regio15.nl

Forse schade na ongeval op de Rotterdamsebaan

Den Haag - Op de kruising van de Laan van Delfvliet met de Rotterdamsebaan heeft donderdagavond een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee auto's betrokken waren.


Het ongeval vond plaats omstreeks 19:15 uur. Een van de auto's kwam vanaf de A13 en sloeg bij de Laan van Delfvliet rechtsaf naar de Rotterdamsebaan. Door een nog onbekende oorzaak vloog de automobilist uit de bocht en heeft hij op de middenberm een verkeerslicht omver geregen en is daarna tegen een lantaarnpaal gebotst. Als laatste kwam de auto omgekeerd tegen een andere auto aan, die in tegenovergestelde richting over de Rotterdamsebaan reed.

Door het ongeval was een van de voertuigen flink beschadigd en lagen er ook brokstukken van de auto en restanten van het verkeerslicht over diverse rijstroken. Hierdoor werd de Rotterdamsebaan en de Victory Boogie Woogietunnel in beide richtingen afgesloten. Één inzittende raakte door het ongeval gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft een van de auto's weggesleept. De ander kon na het invullen van het schadeformulier zijn weg vervolgen.

Video en foto's: Sander Paardekooper

1jWrDO.JPG

mAUIsN.JPG

zL4jEp.JPG

Qqbsyl.JPG

Ml0Wgw.JPG

vO53cx.JPG

eAutYx.JPG

fhj8Nk.JPG

cbmMv5.jpg

sSd8wT.JPG

riZk5a.JPG

D124o2.JPG