Enorme ravage na aanrijding twee vrachtwagens | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Enorme ravage na aanrijding twee vrachtwagens

Leidschendam / Den Haag - Bij een aanrijding op de A4, richting Amsterdam, is enorme schade ontstaan.


Een vrachtwagen stond stil op de vluchtstrook; waarschijnlijk omdat deze een wiel van de aanhanger was verloren. Toen de chauffeur daarmee bezig was, klapte een tweede vrachtwagen op de stilstaande vrachtwagen.

De chauffeur van de tweede vrachtwagen raakte wonder boven wonder slechts lichtgewond. Een eventuele passagier zou er een stuk slechter vanaf gekomen zijn, als deze op de bijrijdersstoel zou hebben gezeten.

De chauffeur had het spreekwoordelijke engeltje op de schouder. Hij is lopend naar de ambulance gegaan, en na verzorging ter plaatse naar het ziekenhuis vervoerd. De chauffeuse van de vrachtwagen die op de vluchtstrook stil stond is niet gewond geraakt.

Door het ongeval zijn drie van de vier rijstroken afgesloten in de richting van Amsterdam. De berging van de wrakken zal na verwachting nog geruime tijd in beslag nemen. Bergers BRL en Vreugdenhil hebben beiden 'een zware berger' gestuurd om deze klus te klaren.

Tijdens de afhandeling van het ongeval lette de politie op chauffeurs die de ravage tijdens het langsrijden met de telefoon in de hand probeerden vast te leggen. Ruim 30 bestuurders gaan hun pogingen met een bekeuring van 250 euro bekopen.

Wa itemdankzijtiplijjn

Foto's en video: Rene Hendriks

5zo01i.jpg

hmFlKR.jpg

XOKlcW.jpg

S2U2bI.jpg

82IqLN.jpg

SlEiZR.jpg

Ketlvc.jpg

1mbXIz.jpg

iwz97o.jpg

dzn0sa.jpg

bLBwaJ.jpg

tdMUrr.jpg

xJNAS3.jpg

opkATj.jpg

ANbPHb.jpg

YGciEt.jpg

clesFz.jpg

cYEYVb.jpg