Ongevallen op snelweg door gladheid | Regio15.nl

Ongevallen op snelweg door gladheid

Maasland/Den Haag - Op de A20 bij Maasland en op de A4 bij het Prins Clausplein zijn auto's beschadigd nadat zij door gladheid van de weg raakten.


Op de A20 is een auto door de gladheid gaan tollen en heeft daarbij een andere auto geraakt. Beide voertuigen raakten bij het ongeval beschadigd. Bij het ongeval raakte niemand gewond. (Foto's: Gabi Gonzalez)

De tekst loopt door onder de serie foto's.

XErZWK.JPG

pTuh35.JPG

3QOAB3.JPG

0ifg81.JPG

w6RGLt.JPG

FAF7sb.JPG

Ook op de A4 ter hoogte van het Prins Clausplein in de richting van Rotterdam is een auto door de gladheid van de weg geraakt. Het voertuig kwam achterstevoren tegen de vangrail tot stilstand. Medeweggebruikers die het ongeval zagen gebeuren zijn gestopt en hebben eerste hulp verleend. Bij dit ongeval moest wel een ambulance ter plaatse komen. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder van het voertuig onderzocht op eventuele verwondingen. (Video en foto's: Nick van Mourik)

ZIEovS.jpg

D6ZvD4.jpg

mAUsRU.jpg

AEf0oT.jpg

Of6Nc8.jpg

tWYJlX.jpg

CMWqHy.jpg

Op de diverse snelwegen in de regio gold een snelheidsbeperking vanwege de gladheid. Veel verkeersdeelnemers werden overvallen door de gladheid. (Foto's: Gabi Gonzalez, Danny Botman en Nick van Mourik)

TgO6SY.JPG

v8S58q.JPG

mbIlO6.JPG

9TKX16.jpg

9Evx0E.JPG

UTxtgc.JPG