Brandweer haalt bestuurder uit te water geraakte auto langs A4 | Regio15.nl

Brandweer haalt bestuurder uit te water geraakte auto langs A4

Den Hoorn - Brandweermannen hebben vannacht een bestuurder uit te water geraakt voertuig langs de A4 ter hoogte van Den Hoorn gehaald. 


De automobilist reed op de A4 van Rijswijk in de richting van Rotterdam toen hij door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en vervolgens in het water terecht kwam. Volgens getuigen zou hij al slingerend over de snelweg hebben gereden en bij de afrit ging het mis. 

Hulpdiensten waaronder ambulance, politie en brandweer kwamen ter plaatse om de bestuurder uit zijn benarde positie te bevrijden. 

Een complexe reddingsactie volgde. De brandweer heeft eerst geholpen om een ambulance verpleegkundige bij het slachtoffer te krijgen. De medewerker van de ambulancedienst moest hierbij over een trappetje lopen.

De bestuurder werd na enige tijd met behulp van de brandweer uit zijn voertuig gehaald. Hierop heeft personeel van de ambulancedienst hem onderzocht. Het slachtoffer raakte niet ernstig gewond maar is voor de zekerheid met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. 

Een bergingsbedrijf gaat de auto uit het water halen en bergen.

De A4 in de richting van Rotterdam werd vanwege het ongeval volledig afgesloten ter hoogte van Den Hoorn. 

Video en Foto's: Piet de Ruyter

S3DGTH.JPG

Th8SPx.JPG

NreOc6.JPG

fuNFPH.JPG

5PlZZ5.JPG

IXaqhS.JPG

hxfQeA.JPG

x95ikb.JPG

TaC3Ah.JPG

ruf5qz.JPG

UfezeL.jpg

uSpYtF.jpg

pCgC3I.jpg

UxZZca.JPG

275jIN.JPG

SdWuM1.JPG

HIsxPS.JPG

hhwpd4.JPG