Gewonden bij ongeval op de Oostgaag in Maasland | Regio15.nl

Gewonden bij ongeval op de Oostgaag in Maasland

Maasland - Vanavond zijn meerdere personen gewond geraakt bij een zwaar ongeval met twee voertuigen op de Oostgaag.


De twee voertuigen botsten door een nog onbekende oorzaak rond half twaalf frontaal tegen elkaar. Eén van de twee belandde hierbij half in een greppel. 

Direct na het ongeval werden de hulpdiensten gealarmeerd. 

De politie, meerdere ambulances uit de regio's Haaglanden en Rotterdam-Rijmond, de Officier van Dienst Geneeskundig (OvD-G) en de brandweer van kazerne Schipluiden kwamen ter plaatse.

Eén slachtoffer zat na aankomst van de hulpdiensten nog bekneld in een voertuig. Hierop heeft de brandweer met een hydraulische schaar de deur van de auto afgeknipt. Zo kon het slachtoffer uit het voertuig worden bevrijdt. 

Er zijn voor zover bekend drie personen met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek naar de aanrijding.

Eén van de bestuurders zou de locatie van het ongeval hebben verlaten. De politie is, onder andere met een helikopter, naar deze persoon op zoek.

Update 09-01-2022 15:15uur: De wijkagent van Schipluiden laat op zijn twitteraccount weten dat de bestuurder van het busje zich op zondag 9 Januari heeft gemeld op een politiebureau. De bestuurder is door de politie aangehouden voor verhoor.

Video: Danny Botman

Foto's: Tim de Kleijn en Danny Botman

tiNV51.JPG

yOr6MU.JPG

IWTKu3.jpg

k84TEv.jpg

CMxx5F.JPG

wHEq39.jpg

E6hSXQ.jpg

PFDIJc.jpg

BUomHD.jpg

hnH1sF.JPG\

WVIFmd.JPG

W61gqb.jpg

jTfBDP.jpg

ptFMsy.JPG