Motorrijder gewond bij aanrijding Bezuidenhoutseweg | Regio15.nl

Motorrijder gewond bij aanrijding Bezuidenhoutseweg

Den Haag - Op de kruising van de Bezuidenhoutseweg met de Reigersbergenweg is een motorrijder gewond geraakt na een ongeval met een personenauto.


Rond kwart over twee reed een personenauto vanaf de Reigersbergenweg de Bezuidenhoutseweg op, om linksaf te slaan in de richting van de Laan van NOI. Op dat zelfde moment reed er een motorrijder over de Bezuidenhoutseweg in de richting van de Hofzichtlaan.

Om nog onbekende reden kwamen de twee partijen elkaar op het kruisingsvlak tegen waardoor de motorrijder onderuit ging en van zijn motor viel.

In verband met het mogelijke letsel werd naast de ambulance en politie ook de traumahelikopter met MMT uit Rotterdam gealarmeerd. Toen na inschatting van het ambulancepersoneel het letsel relatief meeviel is het MMT geannuleerd en retour Rotterdam The Hague Airport gevlogen.

De politie heeft de Bezuidenhoutseweg richting N14 afgesloten in verband met het ongeval. De motorrijder is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Video: (volgt)

Foto's: Machiel Janssen en Rene Hendriks

zvsUG3.JPG

Pyr12L.JPG

PW99E9.JPG

E0H37T.jpg

pCYILI.jpg

Pl97cG.jpg

1awOFl.JPG

YD8c39.jpg