Automobilist doorgereden na aanrijding Laan van Delfvliet | Regio15.nl

Automobilist doorgereden na aanrijding Laan van Delfvliet

Den Haag - Bij een ongeval op de kruising van de Laan van Delfvliet met de toerit naar de A4 zijn vrijdagavond twee gewonden gevallen.


Even voor negen uur reden twee voertuigen de kruising op en kwamen met elkaar in botsing. 

Normaliter stappen de bestuurders uit om - hoe vervelend het ook is - bij letsel hulpdiensten te bellen en anders samen een schadeformulier in te vullen. In dit geval dacht één van de partijen hier anders over en is de A13 richting Delft op gevlucht.

Inmiddels werden de hulpdiensten ingeschakeld om bij het aangereden voertuig dat op de toerit naar de A4 stond, slachtoffers te verzorgen. Twee personen zijn onderzocht en voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen van het ongeval hebben het vluchtende voertuig achtervolgd en de politie gebeld toen de bestuurder en bijrijder de auto op de Kfar-Savaweg (Delft) hadden gedumpt en de wijk in zijn gevlucht. De politie is nog naar de inzittenden op zoek en heeft voor zover bekend nog niemand aangehouden.

In verband met het ongeval kan verkeer vanaf de Rotterdamsebaan en de Laan van Delfvliet niet de A4 richting Leiden op en kan verkeer vanaf Delft de afrit A4 richting het ongeval niet nemen.

De VOA doet onderzoek naar het ongeval.

Video en foto’s: Danny Botman en Dejan Jeremić

Ile4iE.JPG

BzJEvR.JPG

pKf99G.JPG

Dal6oZ.JPG

y6QvoU.JPG

2dY7Sa.JPG

OrKjhX.JPG

UForiQ.JPG

jVKr7x.JPG

WwcRNB.JPG

DXpY2W.JPG

ysUjrN.JPG

NiWSDp.JPG

tz7vth.JPG