Zwaargewonde bij aanrijding Bezuidenhoutseweg | Regio15.nl

Zwaargewonde bij aanrijding Bezuidenhoutseweg

Den Haag - Op de Bezuidenhoutseweg is donderdagavond een man zwaargewond geraakt bij een aanrijding. 


Een automobiliste kwam in aanrijding met een scooter. Op de scooter zaten twee opzittenden. De scooterrijder is zwaargewond geraakt en een andere opzittende raakte lichtgewond. 

Personeel van twee ambulances en een traumateam uit Rotterdam hebben het slachtoffer verzorgd. Het slachtoffer is met spoed (A1) vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het traumateam reed mee in de ambulance.

De andere opzittende werd onderzocht en is zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. De slachtoffers hadden net een pizza bij een pizzeria gehaald.

De automobiliste heeft meermaals een blaastest ondergaan maar de blaastest mislukte meer dan vijf keer. Mogelijk was zij door de emoties en schrik niet in staat om een blaastest te doen. Personeel van een derde ambulance heeft haar onderzocht en vervolgens bloed afgenomen omdat een blaastest niet lukte. Of zij onder invloed van alcohol was is nog niet bekend. 

De Bezuidenhoutseweg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De Forensische Opsporing (FO) Verkeer gaat uitgebreid onderzoek doen. 

Tijdens de afwikkeling van bovenstaand ongeval zagen twee meiden op een rode scooter de afzetting bij dat ongeval over het hoofd en kwamen hard ten val nadat zij tegen het politielint reden. Zij raakten niet gewond.

Video en foto’s: Donny Kooistra

KSWF0N.JPG

ijq0Dr.JPG

CU9Pg5.JPG

A3Redz.JPG

2Uq0yw.JPG

KlLiAq.JPG

OSXgOh.JPG

bcjEes.JPG

aGtpCw.JPG

kVwN1t.JPG

CeN865.JPG

Vh7kO6.JPG

SmTTR9.JPG

HfaFcV.JPG

dASd9p.JPG

mvWsJY.JPG

C1LT3M.JPG

rOvesV.jpg