Auto op z'n dak bij crash op de A12 | Regio15.nl

Auto op z'n dak bij crash op de A12

Zoetermeer - Vanavond is bij een aanrijding tussen meerdere voertuigen op de A12 richting Utrecht een auto op z'n dak terecht gekomen.


Het ongeval gebeurde even na half tien ter hoogte van afrit Zoetermeer-Centrum. 

Na het ongeval belden getuigen direct 112. Meerdere hulpdiensten, waaronder de politie, ambulancedienst, de brandweer en Rijkswaterstaat werden met spoed opgeroepen.

Omdat bij het ongeval meerdere personen gewond zouden zijn geraakt werden er in totaal drie ambulances opgeroepen. Meerdere personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Uiteindelijk zijn vier personen naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft hand- en spandiensten verricht; niemand bleek bekneld te zijn geraakt. 

Bij het ongeval raakten in totaal drie voertuigen beschadigd, waaronder één vrachtwagen. Een van de twee auto’s die bij het ongeval betrokken waren, kwam bij het ongeval op zijn dak terecht. De weg ligt bezaaid met brokstukken.

In de auto die op de vluchtstrook staat en betrokken was bij het ongeval is een fles lachgas aangetroffen. Het is niet bekend of de bestuurder van deze auto daadwerkelijk lachgas heef gebruikt. 

De A12 in de richting van Utrecht is afgesloten voor al het verkeer. Na het afvoeren van de betrokken voertuigen zal de weg weer worden opengesteld.

Foto's: Gabi Gonzalez

B4wP6G.JPG

5Kf7yj.JPG

0btxb1.JPG

Y1bTQ8.JPG

HtZmUO.JPG

9wNODn.JPG

fawn80.JPG

F3Ymuc.JPG

TfEy0o.JPG

bZynHm.JPG

OQ46XC.JPG

92JyRH.JPG

JIo3wN.JPG