Ongeval met beknelling Wippolderlaan | Regio15.nl

Ongeval met beknelling Wippolderlaan

th-dsc_2147Wateringen - Op de Wippolderlaan, ter hoogte van de kruising met de Veilingroute (N222), heeft een kop-staart-aanrijding plaats gevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen.

De bestuurster van de personenauto, een 36-jarige vrouw uit Bleiswijk, stond met haar alarmlichten aan stil voor de verkeerslichten. Het achteropkomende verkeer passeerde de stilstaande auto links, maar de 51-jarige Haagse bestuurder van de trekker met oplegger zag te laat dat de auto van de Bleiswijkse stil stond en klapte achterop de auto. De bestuurster van de auto kon voorzichtig uit het voertuig gehaald worden, nadat de brandweer het dak van de auto had verwijderd. Zij is met - naar later bleek - een hersenschudding vervoerd naar een ziekenhuis.

Om de brandweer de ruimte te geven om te kunnen werken, werd de Wippolderlaan afgesloten vanaf de Lozerlaan in de richting van de snelweg A4. De auto's die achter het ongeval vast stonden, moesten door de berm keren en terug rijden naar de Lozerlaan.

De verkeersongevallendienst ( VOA ) van politie Haaglanden is ter plaatse geweest en heeft onderzoek gedaan naar het ongeval.

Het verkeer vanaf de Lozerlaan in de richting van de A4 was hierdoor tot ongeveer 17.00 uur gestremd. Doordat het vakantietijd is leverde dat wel verkeershinder op; maar bleef een verkeersinfarct rondom Den Haag deze keer uit.

Video: Rene Hindriks
{flv}20100727{/flv}

Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper

wd2-dsc_2141

wd-dsc_2147

wd-dsc_2149

ws-img_1527

ws-img_1529

ws-img_0123

wd-dsc_2232

ws-img_0098

ws-img_0164