Chauffeur overlijdt na eenzijdig ongeval | Regio15.nl

Chauffeur overlijdt na eenzijdig ongeval

th-dsc_2997's-Gravenzande - Een vrachtwagenchauffeur is maandagavond in het ziekenhuis overleden, nadat hij aan de Naaldwijkseweg met zijn vrachtwagen tegen een boom is gereden.

De vrachtwagenchauffeur, een 56-jarige man uit 's-Gravenzande, werd onwel toen hij over de Naaldwijkseweg in de richting van 's-Gravenzande reed en raakte hierdoor van de weg. Hij raakte hierbij eerst een lantaarnpaal en reed vervolgens frontaal op een boom. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de chauffeur uit zijn cabine bevrijd. Hierna werd direct gestart met het reanimeren van de chauffeur, waar men ongeveer drie kwartier mee bezig is geweest. Hierop is hij per ambulance onder politiebegeleiding met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, alwaar hij gisteravond is overleden.

In eerste instantie werd ook de assistentie gevraagd van het Mobiel Medisch Team (MMT), die met de traumahelikopter 'Lifeliner 2' ter plaatse zou komen. De komst van het MMT werd later echter weer gecancelled.

De Naaldwijkseweg is tussen de Heenweg en de Koningin Julianaweg een lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen in verband met het ongeval. Het energiebedrijf kwam ook ter plaatse vanwege een lantaarnpaal die uit de grond gereden was.

Meer foto's van dit ongeval vind u hier.

Foto's: Danny Botman

wd-dsc_2942

wd-dsc_2946

wd-dsc_2953

wd-dsc_2997

wd-dsc_3007

wd-dsc_3037

wd-dsc_3044