Aanrijding meerdere voertuigen op de A12 | Regio15.nl

Aanrijding meerdere voertuigen op de A12

sanbar_img_0932_thumbDen Haag - Op de A12 richting Den Haag, ter hoogte van het Forepark, heeft zich vanmiddag even na vijf uur een aanrijding tussen vijf voertuigen voorgedaan.

Volgens de eerste meldingen zat er daarbij in één van de voertuigen iemand bekneld. Hierop is naast een ambulance tevens de brandweer gealarmeerd. Al gauw na aankomst van de hulpdiensten bleek echter dat niemand bekneld zat, waarna de komst van de brandweer werd afgeblazen. Er was over het algemeen slechts blikschade. Eén van de inzittenden is nog wel nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet vervoerd te worden.

Eén van de auto's die bij de aanrijding betrokken raakte, is overigens doorgereden. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze auto en diens bestuurder. Vanwege de aanrijding waren enkele rijstroken van de rijbaan richting Den Haag afgesloten. Hierdoor ontstond er tot aan het Prins Clausplein al gauw een file van meerdere kilometers.

De verkeerspolitie heeft foto's van de ongevalslokatie gemaakt en rond kwart voor zes is een bergingsbedrijf begonnen met het wegslepen van de betrokken voertuigen. Niet lang hierna kon de weg weer worden vrijgegeven en loste de file snel op.

Foto's: Barbera Paardekooper

sanbar_img_0910

sanbar_img_0913

sanbar_img_0914

sanbar_img_0915

sanbar_img_0919

sanbar_img_0922

sanbar_img_0924

sanbar_img_0930

sanbar_img_0932

sanbar_img_0934