Persoon onder tram Nieboerweg Den Haag | Regio15.nl

Persoon onder tram Nieboerweg Den Haag

th-img_5578Den Haag – Op de kruising Nieboerweg/Distelvinkenplein is even voor half elf een 17-jarig persoon onder een tram terecht gekomen.

De eerste melding was dat de persoon bij het oversteken onder de tram terecht was gekomen. Hierop is de brandweer met veel materieel ter plaatse gegaan om de persoon te kunnen bevrijden.

In eerste instantie werd een ambulance gealarmeerd. Echter, de toestand van het slachtoffer bleek dermate achteruit te gaan, dat direct na aankomst van de ambulance, een tweede ambulance, de motorambulance en het Mobiel Medisch Team ter plaatse werden gevraagd.

Na een tijd lukte het de brandweer om het slachtoffer onder de tram vandaan te halen. Hierna is het slachtoffer enige tijd gestabiliseerd in de ambulance en daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen.

De verkeersongevallendienst (VOA) heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek gedaan. Later is gebleken dat het hier gaat om een poging tot zelfmoord. De trambestuurder en de getuigen krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Foto's: Mike Boer, Eric Segaar en Marco Vos

wmi-img_5552

wmi-img_5569

wmi-img_5578

wmar-img_0748

wmi-img_5580

wmar-img_0757

dsc_0054

wmi-img_5587