Postbode gewond na aanrijding Escamplaan | Regio15.nl

Postbode gewond na aanrijding Escamplaan

dsc_2136_thumbDen Haag - Op de kruising van de Dedemsvaartweg met de Escamplaan heeft vanmiddag een aanrijding tussen een fietser en bus plaatsgevonden.


De ambulancedienst werd even voor half één ter plaatse gevraagd bij de aanrijding. Bij hun aankomst bleek dat de fietser, een postbode, was geschept.

Vanwege de toestand van het slachtoffer is ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Zij zijn echter niet ter plaatse gekomen. Het slachtoffer was al per ambulance  naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallendienst (VOA) heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld om de toedracht van de aanrijding te onderzoeken.

Ten tijde van het ongeval liepen diverse buslijnen van HTM en Veolia enige vertraging op.

Foto's: Marco Vos, Erwin van der Lem en Tim de Kleyn

img_3956

dsc_2120

img_3958

img_3960

w-veola03a

img_3967

dsc_2133

erwin1

w-veola09a

dsc_2137

dsc_2144

Ten tijde van het VOA-onderzoek moest de tankautospuit van nabijgelegen post Den Haag-Loosduinen uitrukken voor een automatische brandmelding. Hierbij moesten zij, vanwege de politieafzettingen, deels tegen het verkeer inrijden.

Een bestuurder van een personenauto dacht tijd te kunnen winnen, door snel achter de brandweerwagen aan te rijden. Hij werd echter door de politie op een bekeuring getrakteerd.

dsc_2177

dsc_2179

dsc_2192