Bestelbus over de kop na aanrijding | Regio15.nl

Bestelbus over de kop na aanrijding

laanvandelfvliet

th-IMG_7143Den Haag - Bij een zware aanrijding op de Laan van Delfvliet is aan het begin van de avond een bestelbus over de kop geslagen.


Een bestuurder van een BMW, een 45-jarige man uit Den Haag, reed ter plaatse door het rode verkeerslicht en raakte een bestelbus met twee inzittenden, een vrouw van 23 uit Rijswijk en haar baby. De bestelbus sloeg door de klap van de aanrijding over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand. De vrouw kon door voorbijgangers uit haar benarde positie worden bevrijd. De baby zat vast in het kinderzitje en werd later door hulpverleners bevrijd.

De eerste berichten spraken over maar liefst 4 auto's die bij de aanrijding waren betrokken en 2 auto's die over de kop waren geslagen. Ook zou er sprake zijn van een beknelling. Om die reden werd naast enkele ambulances ook de brandweer ter plaatse gezonden. Van een beknelling bleek geen sprake. Ook vielen de verwondingen van de vrouw en haar baby gelukkig mee; na controle in de ambulance hoefden zij niet mee naar het ziekenhuis. Het toevallig passerende MMT hoefde ook niet bij te springen.

De bestuurder van de BMW heeft zich gelijk na de aanrijding van schrik uit de voeten gemaakt, maar heeft zich later gemeld. Er bleek geen sprake van alcoholgebruik.

De VOA heeft ter plaatse een onderzoek utigevoerd.

Video: Sander Paardekooper

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Sander Paardekooper

WSK-IMG_7128

w-SanBar_IMG_7129

WSK-IMG_7136

w-SanBar_IMG_4781

w-SanBar_IMG_4782

w-SanBar_IMG_4783

w-SanBar_IMG_4812