Drie verdachten gewond bij ongeval | Regio15.nl

Drie verdachten gewond bij ongeval

vrijenbanselaan-kopDSC_4885 - thumb

Delft - Bij een eenzijdig ongeval op de kruising Vrijenbanselaan met de Insulindeweg zijn vanochtend drie personen zwaargewond geraakt. Zij zouden even voor de aanrijding betrokken zijn geweest bij een straatroof.


De personenauto waar de drie personen in zaten, reed door een nog onbekende oorzaak frontaal op een paal. Naast drie ambulances en de brandweer werd ook het Mobiel Medisch Team direct na de melding gealarmeerd.

Ondanks de impact van de aanrijding, zat er niemand in het voertuig bekneld. Het personeel van de ambulancedienst heeft drie slachtoffers met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis is door een arts een bloedproef afgenomen. Eén van de slachtoffers werd, na behandeling in het ziekenhuis, overgebracht naar het politiebureau voor een nader verhoor.

Uit een eerste onderzoek van de politie is gebleken dat de personenauto vermoedelijk afkomstig is van een diefstal in Rotterdam. Een 21-jarige vrouw werd, kort voor het ongeval, op de Phoenixstraat beroofd van haar persoonlijke eigendommen. In de auto vonden agenten diverse goederen die bij die beroving weggenomen waren. De recherche stelt een onderzoek in.

Kijk hier voor het persbericht van politie Haaglanden.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ferrie van der Geer

w-Vrijenbanselaan3

w-Vrijenbanselaan4

w-Vrijenbanselaan5

w-Vrijenbanselaan6

w-Vrijenbanselaan7

w-Vrijenbanselaan10

w-Vrijenbanselaan11