Aanrijding Gevers Deynootweg | Regio15.nl

Aanrijding Gevers Deynootweg

geversdeynootweg

th-IMG_8434Den Haag - Afgelopen nacht werden diverse hulpdiensten gealarmeerd wegens een aanrijding met letsel op de Gevers Deynootweg, in het stadsdeel Scheveningen.


In eerste instantie werd naast de politie en een ambulance ook de brandweer gealarmeerd voor het plaatsen van een airbaghoes. Het hulpverleningsvoertuig van kazerne Den Haag-Scheveningen ging dan ook onder prio1 ter plaatse. Echter, zo'n 5 minuten later werd ook de nachtrust van de bemanning van de tankautospuit van diezelfde kazerne, alsmede die van de Officier van Dienst verstoord. Aangezien er bij deze kop-staart botsing mogelijk sprake was van een beknelling, werden ook zij verzocht om met prio1 ter plaatse te gaan.

Van een beknelling bleek echter geen sprake te zijn; de brandweer verleende dan ook alleen wat hand- en spandiensten.

Het slachtoffer is lopend naar de ambulance gegaan. Daar is hij verder onderzocht. Het is vooralsnog onbekend of het nodig was om het slachtoffer naar het ziekenhuis te vervoeren.

De verkeerspolitie is ter plaatse geweest en heeft het nodige aan foto's gemaakt om de aanrijdingssituatie vast te leggen. Een onderzoek van de VOA was niet benodigd. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft zorg gedragen voor het wegslepen van de voertuigen.

Door de aanrijding stond HTM-tramlijn 1 in beide richtingen gestremd en derhalve gold er een omleidingsroute voor deze lijn.

Foto's: Sander Paardekooper

w-SanBar_IMG_8423

w-SanBar_IMG_8425

w-SanBar_IMG_7148

w-SanBar_IMG_7155

w-SanBar_IMG_8430

w-SanBar_IMG_7158

w-SanBar_IMG_7159