Aanrijding met gewonde Jan van Beersstraat | Regio15.nl

Aanrijding met gewonde Jan van Beersstraat

janvanbeersstraatth-IMG_2128Den Haag - Op de kruising van de Jan van Beersstraat en de Sinjeur Semeynsweg vond vanmiddag rond 16.15 uur een aanrijding tussen twee personenauto's plaats.


De aanrijding ontstond na een voorrangsfout van één der betrokken partijen. Vanwege een busje dat hinderlijk op de hoek geparkeerd stond, zag deze namelijk de van rechts komende andere auto niet en reed het kruispunt op; een botsing was onvermijdelijk. Door de klap reed de kleinste auto van de twee tegen een 'Hagenaartje' aan die op de stoep stond; extra schade was het gevolg.

Een inzittende van één van de auto's, een kind, is door ambulancepersoneel nagekeken en voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Omdat er even gedacht werd dat het brandde onder de motorkap van één van de auto's, is de brandweer nog ter plaatse geweest. Maar van een brand bleek geen sprake.

Door de aanrijding was HTM-buslijn 18 enige tijd gestremd. De verkeerspolitie heeft foto's van de plaats van het ongeval gemaakt. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto's: Sander Paardekooper

WSP-IMG_8414

WRH-IMG_2128

WSP-IMG_8416

WSP-IMG_8418

WRH-IMG_2126