Aanrijding Monsterseweg Den Haag | Regio15.nl

Aanrijding Monsterseweg Den Haag

monster

th-DSC_1859Den Haag - Enige onduidelijkheid over de ongevalslocatie van een aanrijding, vandaag zo in de namiddag rond 17.40 uur.


Brandweer, politie en ambulancedienst werden in eerste instantie gealarmeerd voor een aanrijding met letsel en beknelling aan de Haagweg in Monster. Daar bleek echter geen aanrijding te zijn. Al snel werd duidelijk dat de aanrijding niet daar had plaatsgevonden, maar op de Monsterseweg in Den Haag.

Op laatstgenoemde locatie aangekomen, trof men een aanrijding aan tussen twee voertuigen. Eén voertuig had forse schade aan de voorkant, het andere voertuig een forse deuk in de flank.

Alle personen bleken echter al uit de voertuigen te zijn en dus was er derhalve geen sprake van een beknelling. Brandweerpersoneel heeft dan ook enkel wat hand- en spandiensten verricht. Eén slachtoffer had last van haar nek, waarop de nek gelijk door een agente is gefixeerd. In afwachting van de komst van ambulancepersoneel heeft brandweerpersoneel provisorisch met wat kratten uit de brandweervoertuigen een 'stoel' gemaakt, waarop het slachtoffer plaats kon nemen.

Na onderzoek door ambulancepersoneel is het slachtoffer zekerheidshalve onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd, alwaar zij nader onderzocht is. Hoe het nu met haar gaat, is onbekend.

Over de toedracht van de aanrijding kan momenteel ook nog niets gezegd worden. In elk geval één voertuig is door een berger afgesleept.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman en Gert-Jan van der Kooij

IMAG0723

IMAG0725

IMAG0722

DSC_1849

DSC_1852

DSC_1859

DSC_1862

DSC_1868

DSC_1876

DSC_1883