Aanrijding met letsel Gevers Deynootweg | Regio15.nl

Aanrijding met letsel Gevers Deynootweg

geversdeynootweg

t-DSC08912

Den Haag - Aan het begin van de avond heeft er op de kruising van de Gevers Deynootweg met de Scheveningseslag een aanrijding plaatsgevonden, waarbij één gewonde is gevallen.


Eén van de bestuurders werd na een blaastest aangehouden, omdat hij een A-tje blies; hij moest mee naar het bureau voor een tweede blaastest.

Na de aanrijding is het rode voertuig nog zo'n 100 meter tegen het verkeer in gereden, waarna de bestuurder het voertuig op het trottoir heeft geparkeerd. Het zilverkleurige voertuig had door de aanrijding een lekke benzinetank. De hierdoor uitstromende benzine moest worden opgevangen in een daarvoor bestemde bak.

De chauffeur van een touringcar uit Duitsland kwam vlak na de aanrijding langs gereden en parkeerde zijn bus op de tijdelijke stopplaats voor touringcars. Echter, hij mocht hierna omwille van het onderzoek deze locatie tijdelijk niet meer verlaten. De VOA kwam ter plaatse om de aanrijding te onderzoeken en beide voertuigen zijn voor verder onderzoek meegenomen door de politiekraan. 

Foto's: Shane Alders

w-DSC08920

w-DSC08923

w-DSC08935

w-DSC08948

w-DSC08968