Gewonde bij aanrijding op de Oude Middenweg | Regio15.nl

Gewonde bij aanrijding op de Oude Middenweg

20110612-kop

t-IMG_3513Den Haag - Bij een aanrijding op de Oude Middenweg is de inzittende van een personenauto vanmiddag gewond geraakt. Het ongeval vond even na half twee plaats, op de kruising van de Oude Middenweg met de Kampioensingel.


Een auto die over de Oude Middenweg reed, kwam in botsing met een auto die vanaf de Kampioensingel kwam. Omdat er sprake zou zijn van meerdere gewonden werden twee ambulances gealarmeerd. Waarschijnlijk heeft één van de bestuurders een voorrangsfout gemaakt. Eén bestuurder is ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De andere bestuurder bleef achter het stuur van zijn auto zitten. Van hem werd de nek gefixeerd door een politieagente. Het ambulancepersoneel vond het noodzakelijk dat dit slachtoffer rechtstandig uit het voertuig werd gehaald. Hiervoor was het nodig dat het dak van het voertuig werd geknipt. Hiertoe werden de tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig van kazerne Leidschendam-Voorburg ter plaatse gevraagd.

Nadat door de brandweer het dak van het voertuig was verwijderd, is de bestuurder met een nekkraag om en op een wervelplank naar het ziekenhuis vervoerd. In één van de auto's zat overigens een kindje. Deze heeft van de politie een 'troostbeertje' gekregen.

Video: Ron Pietersen

Foto's: Ron Pietersen, Lucien de Vries en John van der Tol

w-IMG_3513

w-IMG_0640

w-IMG_0628

w-IMG_3519

w-IMG_0701

w-DSC_2018

w-DSC_2020

w-IMG_0711

w-IMG_3539

w-IMG_0717

w-IMG_3540

w-DSC_2052