Drie gewonden bij eenzijdig ongeval | Regio15.nl

Drie gewonden bij eenzijdig ongeval

verlengdeaustraliewegth-IMG_2060Zoetermeer - Vanochtend zijn er drie gewonden gevallen bij een eenzijdig ongeval op de Verlengde Australiëweg, ter hoogte van het Van Tuyllpark.


Het ongeval vond even na half zes plaats. Een auto met vijf inzittenden reed vanuit de richting van Bleiswijk, toen de bestuurder door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig verloor. Via een lantaarnpaal in de middenberm kwam het voertuig tot stilstand op de andere rijbaan.

Gezien de binnengekomen meldingen werden maar liefst vier ambulances gealarmeerd. Ook het Mobiel Medisch Team is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen. Omdat men rekening hield met eventueel beknelde inzittende(n) is ook de brandweer gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat er inderdaad één persoon rechtstandig uit het voertuig gehaald moest worden. Om die reden heeft de brandweer het dak van het voertuig geknipt. Het MMT heeft ter plaatse ondersteuning gegeven bij de behandeling van de slachtoffers.

Uiteindelijk zijn er drie gewonden naar het ziekenhuis vervoerd, waaronder twee onder A1. De VOA doet verder onderzoek naar het ongeval.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Fred Wolters

WFW-IMG_2053

WFW-IMG_2055

WFW-IMG_2060

WFW-IMG_2062

WFW-IMG_2066

WFW-IMG_2071

WFW-IMG_2072