Fietsster geschept door personenauto | Regio15.nl

Fietsster geschept door personenauto

20110823-Larixlaan

t-Larixlaan_TDK_5720Monster - Vanochtend omstreeks 10:40 uur is er op de rotonde bij de Acaciastraat en de van Bemmellaan een fietsster geschept door een personenauto.



De aard van de melding was dusdanig dat naast twee ambulances ook direct de traumahelikopter uit Amsterdam werd gealarmeerd. Het slachtoffer is door het personeel van de ambulancedienst gestabiliseerd en op een wervelplank gelegd. De arts van het Mobiel Medisch Team heeft het personeel van de ambulancedienst medisch ondersteund.

Gezien de toestand van het slachtoffer is de arts van het Mobiel Medisch Team met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis, dit gebeurde onder A1 (met spoed). Gezien de slechte weersomstandigheden heeft de ambulance geen begeleiding van politiemotoren gekregen.

De traumahelikopter is, nadat de ambulance vertrokken was, opgestegen en naar het Haga Ziekenhuis locatie Leyweg gevlogen om de arts weer op te halen.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Haaglanden is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen op de plaats incident.

Foto's en video: Tim de Kleyn

w-Larixlaan_TDK_5685

w-Larixlaan_TDK_5688

w-Larixlaan_TDK_5692

w-Larixlaan_TDK_5702

w-Larixlaan_TDK_5709

w-Larixlaan_TDK_5720

w-Larixlaan_TDK_5738