Wippolderlaan afgesloten na straatrace | Regio15.nl

Wippolderlaan afgesloten na straatrace

20110828-wippolderlaant-DSC_4408Wateringen - De Wippolderlaan (N211) is vandaag enkele uren afgesloten geweest vanwege een ongeval en een glad wegdek.



Even voor 11 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een aanrijding met letsel, waarbij een van de voertuigen in het water was beland. Even later bleek dat twee Poolse voertuigen, bestuurd door een 31-jarige man en zijn 24-jarige echtgenote, aan het "straatracen" waren geweest, waarbij een van de bestuurders de macht over het stuur is verloren.

De inzittenden van het voertuig zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar niemand bleek gewond. De VOA heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. Hiervoor werd de gehele Wippolderlaan afgesloten vanaf de Erasmusweg in de richting van de A4. Tijdens het onderzoek bleek tevens dat de Wippolderlaan erg glad was geworden vanwege olieresten, gecombineerd met de regen van de afgelopen dagen.

Nadag het VOA onderzoek afgerond was, kon een berger het voertuig uit de sloot halen en werd Ecoloss ingeschakeld om het wegdek met een ZOAB-cleaner schoon te maken.

Kijk hier voor het persbericht van politie Haaglanden.

Foto's: Mark en Cees de Kleyn

w-DSC_3550

w-DSC_4238

w-DSC_4279

w-DSC_4309

w-DSC_3635

w-DSC_4408

w-DSC_3675