Bestuurder ramt betonranden Oude Haagweg | Regio15.nl

Bestuurder ramt betonranden Oude Haagweg

20110828-oudehaagweg

t-SanBar_OudeHaagweg_IMG_8260Den Haag - Omsteeks 01:15 uur kreeg de politie de melding van een aanrijding met letsel op de Oude Haagweg, waarbij een auto op zijn dak terecht zou zijn gekomen.



Ter plaatse aangekomen trof de politie een zwaarbeschadigde auto aan, maar deze was niet op zijn dak terecht gekomen. Vanwege mogelijk letsel van de bestuurder en gezien  de schade aan het voertuig, die was veroorzaakt doordat de bestuurder een aantal betonranden had geraakt, werd tevens de brandweer gealarmeerd.

Vrij snel was er een ambulance ter plaatse en na een kort onderzoek kon de bestuurder zelf uit zijn auto stappen. De brandweer is hierop weer afbesteld. Bij nader onderzoek in de ambulance bleek de bestuurder helemaal niet gewond.

De bestuurder is vervolgens door de politie meegenomen naar het politiebureau. Mogelijk had deze teveel alcohol gedronken. De auto is door een berger weggesleept. Door het ongeval was de Oude Haagweg tussen de Houtwijklaan en de Volendamlaan enige tijd gestremd. Nachtbus 5 van de HTM werd hierdoor omgeleid.

Video: Marco Mattheijer

Foto's: Marco Mattheijer en Sander Paardekooper

w-w-mattheijer-OudeHaagweg1

w-SanBar_OudeHaagweg_IMG_8253

w-SanBar_OudeHaagweg_IMG_8255

w-w-mattheijer-OudeHaagweg3

w-w-mattheijer-OudeHaagweg4

w-SanBar_OudeHaagweg_IMG_8260

w-SanBar_OudeHaagweg_IMG_8262

w-SanBar_OudeHaagweg_IMG_8263