Aanrijding auto vs tram Fruitweg | Regio15.nl

Aanrijding auto vs tram Fruitweg

20110829-televisie

t-mattheijer-televisiestraat_4Den Haag - Bij een ongeval op de kruising van de Televisiestraat met de Fruitweg is een bestuurder van een personenwagen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen rond negen uur de personenauto en een tram in botsing.



In eerste instantie had de meldkamer van de ambulancedienst alleen de motorambulance ter plaatse gestuurd. Echter, na zijn aankomst bleek het noodzakelijk dat het 21-jarige slachtoffer met behulp van de wervelplank uit het voertuig gehaald moest worden. Hierop is naast inmiddels gealarmeerde ambulance ook de brandweer ter plaatse gevraagd.

Nadat men de tram weg had gereden kon de brandweer beginnen met het verwijderen met het dak van het voertuig. Toen eenmaal het dak verwijderd was, kon de ambulancedienst met behulp van brandweerlieden het slachtoffer op de wervelplank leggen, waarna het slachtoffer met pijnklachten aan been en ribben voor verdere behandeling is vervoerd naar het ziekenhuis.

Vanwege het incident was het tram verkeer van lijn 9 enige tijd gestremd. Ook het overige verkeer ondervond hinder vanwege de aanrijding.

Video en foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-televisiestraat_4

w-mattheijer-televisiestraat_7

w-mattheijer-televisiestraat_10

w-mattheijer-televisiestraat_11

w-mattheijer-televisiestraat_16

w-mattheijer-televisiestraat_19

w-mattheijer-televisiestraat_22

w-mattheijer-televisiestraat_23

w-mattheijer-televisiestraat_26

w-mattheijer-televisiestraat_29

w-mattheijer-televisiestraat_33